c/ de la Virtut 11
08012 – Barcelona

+34 938 553 866

LLURITU 2 és la marisqueria dels nostres somnis!

Tenim la sort d’haver aixecat el tipus de restaurant on a nosaltres ens agradaria anar. I de fet hi anem. I molt!

Els restaurants LLURITU (2017) i LLURITU 2 (2020) són marisqueries que aposten per la senzillesa i l’honestedat com a passaport per obtenir el màxim gaudi. Som uns obsessos del producte. Volem trobar el millor marisc, al millor preu, tractar-lo amb cura i cuinar-lo de la manera que més potencii el seu gust primigeni. No volem tapar, dissimular o desmerèixer el que el mar ens ofereix. De la mateixa manera trobareu un espai dominat pel blanc, les rajoles, i molta llum: no tenim res a amagar!

Reduïm tot el possible les intervencions i ens servim de la brasa, la planxa i el cru per gaudir del millor gènere. La nostra carta està inspirada en tota mena de tradicions marineres exteses per les costes espanyoles. Ens inspiren la tradició marinera Catalunya, per suposat, la brasa de Getaria, la closca de Galícia, receptes d’Astúries o Alacant, la gràcia de Càdis, tresors de Zahara de los Atunes, molts locals de Madrid…

I el que més il.lusió ens fa és que tot això es pugui experimentar en un ambient desenfadat, festiu i amb sentit de l’humor. El nostre servei és atent però distès. Volem que vingueu a cruspir-vos amb els dits i drets a la barra un bon turbot a la brasa, o fer un entrepà de sípia i una canyeta recolzats en un tamboret, o ja posats un tiberi pantagruèlic regat amb vi i asseguts a taula i sobretaula!

Si veniu molt, us desafiarem a fer un cop d’ull als fores de carta. Aviam si algun dia us avorriu…

LLURITU, a Torrent de les flors, és el primer que vam obrir. Una petita i humil taberna. Molta barra lluitada, pocs tamborets i algunes taules en acollidora sala enrajolada. Cuina minúscula a vista i ambient molt festiu.

LLURITU 2, al Carrer Virtut, és més gran. Amb dos pisos molt diferenciats: el pis de baix, més animat, amb la barra i 4 taules altes molt cotitzades. El pis de dalt, més tranquil, amb moltes taules i estètica austera de casa de menjars.

El nostre equip, amb levita blanca us espera: el marisc és sexy!

Fes la teva reserva